Hebt u meerdere coachvragen en leerdoelen? Wilt u ontdekken hoe u volledig in uw kracht kunt staan? In een intensief coachtraject gaat u uitgebreid met meerdere vraagstukken aan de slag. En betrekt u uw omgeving optimaal in dat leerproces.

Resultaat

Wat coaching u oplevert, hangt af van uw vragen en wensen. Het gewenste resultaat stemt u van te voren af. Voorbeelden van mogelijke resultaten:

  • Meer plezier en succes uit uw werk halen;
  • Richting geven aan uw werk en persoonlijke ontwikkeling;
  • Ambities waarmaken dankzij meer energie;
  • Uw talenten optimaal inzetten;
  • Het doorbreken van denk- en gedragspatronen die u belemmeren;
  • Succesvol samenwerken.

U draagt beter bij aan de organisatiedoelstellingen.

Inhoud

Diepgaande persoonlijke gesprekken en uitdagende praktijkopdrachten. In overleg wordt een traject op maat samengesteld zodat de coaching helemaal aansluit bij uw werk en wensen. U leert op uw werkplek, tijdens het dagelijkse werk. We gaan er namelijk van uit dat leren een continu proces is. Pas dan kunt u echt iets blijvend veranderen. Dit noemen we ‘integrated coaching’. Deze benadering is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en methoden.

Duur

Een intensief coachtraject duurt doorgaans 12 sessies. De totale doorlooptijd bedraagt +/- 6 maanden.

Opbouw

Intake – aan de hand van een vragenlijst en CV.

Coaching – afgestemd op de vraag, de ontwikkeling en de specifieke werkcontext. In overleg kiest de coach voor een passende mix van face-to-face coaching en opdrachten. Deze vorm van integrated coaching is niet alleen heel inspirerend, maar ook uiterst effectief.

Effectmeting en evaluatie – tussentijds worden steeds de voortgang, het beoogde doel en het resultaat besproken. Dit commitment aan resultaat en kwaliteit typeert de professionele aanpak van persoonlijke coaching bij Ensis.