PAUL

Dankjewel Margaret voor de wijze waarop je mij tijdens het coachingstraject verder hebt geholpen in mijn loopbaan. Ik heb nu een andere managementfunctie waarin ik nog meer tot mijn recht kom.

Ik pas de technieken waarover we spraken in de praktijk toe en heb een beter inzicht gekregen in mijn kwaliteiten, maar ook mijn valkuilen…hoe dan ook, het was prettig en ik zal je zeker bij anderen aanbevelen!

Paul

HANS

Lieve margaret (weet niet of ik je naam goed schrijf)

Toen ik vorig jaar voor de eerste keer bij jou kwam was ik een geestenlijk wrak.
Veel dieper in een put kan je niet zitten als ik in die tijd.
Met veel geduld en praten heb je mij langzaam naar boven kunnen krijgen.
Ik moest opdrachten uitvoeren, dagboek bijhouden, positief leren denken enz enz.
In het begin dacht ik wat heeft dit allemaal voor zin.
Het heeft zeer zeker zin gehad je hebt me geweldig geholpen om weer zin in het leven te krijgen
de mooie dingen te gaan zien. Ik kan een heel betoog gaan houden maar ben niet iemand van lange verhalen.
Wat jij voor mij gedaan hebt is onbetaalbaar, ik zal je bij iedereen aanbevelen die het nodig heeft.

Veel liefs en warme groeten van Hans

ANK

Beste Margaret,
Bedankt voor de fijne gesprekken. Ben nog steeds onder de indruk van jouw hulp die ik zo hard nodig had. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Ank

DENNIS

Beste Margaret,

Ik zit nu weer lekker in mijn vel en alle oefeningen hebben mij enorm geholpen om de draad weer op te pakken en weer richting te geven aan mijn leven. Dankjewel!!

Dennis

HELEEN

Margaret

Ik zat in een rad van emoties en had geen idee wat mij overkwam toen ik er ineens alleen voor kwam te staan. Nu voel ik mij sterker en heb ik geleerd hoe ik de regie weer terug heb gekregen in mijn leven. Ontzettend bedankt voor wat je allemaal hebt gedaan. Ik heb mijn leven weer terug.

Heleen

B

Beste Margaret

Toen ik voor het eerst bij je kwam liep ik langs de kant van de spoorlijn, ik wilde niet meer, maar door sterk aandringen van mijn omgeving werd ik verwezen naar jou. Het was eerst een drempel maar ben heel erg blij dat ik bij jou terecht ben gekomen omdat je mij er letterlijk door heen hebt getrokken. Bedankt voor je zorgzaamheid maar ook voor de spiegel die je mij hebt voorgehouden. Ik hoop niet dat ik ooit weer zo ver heen ben en kon mij niet voorstellen dat ik toen gedachten had niet meer verder te willen leven. Je hebt mij de lichtpuntjes teruggegeven door anders te leren denken en weet weer waarom het leven de moeite waard is. Heel veel dank.

B

LONNEKE

Margaret,
Zoals je weet was ik al jaren onder behandeling maar zonder enig resultaat. Bij jou moest ik oefeningen doen en kreeg ik huiswerkopdrachten mee die ik niet eerder had gedaan. Langzaam kwam er verbetering en kon ik met de mentaliserings-oefeningen weer ontdekken hoe het is om te voelen. Dat heeft mij enorm geholpen om beslissingen te kunnen nemen die bij mij passen en niet meer iets te doen omdat een ander het zegt. Dank voor je hulp en dat je mij mijn leven weer terug hebt gegeven.

Lonneke